Wiki - Proactief Hulpsysteem - Push kennis

Met het proactieve hulpsysteem wordt bepaalde kennis of instructies gepusht worden wanneer dit relevant is voor een specifieke situatie.

Inhoudsopgave:

Voorheen: Vraag, nu: Proactieve Hulp

Traditionele kennisbank systemen tonen inhoud die door de gebruiker wordt opgevraagd.

Web1on1 heeft proactieve hulp toegevoegd, waarbij kennis of instructies over specifieke systeeminteracties worden aangeboden wanneer deze het meest relevant zijn.

Video: Proactieve Hulp in Messenger App

Proactieve Hulp — Use Cases

Artikel pushing kan worden gebruikt voor het meedelen van instructies of het aanbevelen van bepaald taalgebruik.

Use case: Bedrijfsinformatie communiceren

Voorbeeld: Gepusht bij het joinen van een chat.

Type: Voorgesteld bericht.

Titel: Onze vestiging in Amsterdam is gesloten wegens verbouwing.

Onze vestiging in Amsterdam is gesloten wegens verbouwing. Sorry voor het ongemak. Met een paar dagen zijn we weer geopend en bent u weer welkom in de showroom!

Andere push voorbeelden bij het joinen van chats zijn:

• Tone of voice instructies.

• Service onderbrekingen.

• Bedrijfsnieuws.

Use case: Communiceer speciale acties

Voorbeeld: Gepusht bij het selecteren van een categorie: Leasing.

Type: Voorgesteld bericht.

Titel: Rentepercentage 0% - Gepusht bij het selecteren van de Leasing categorie.

Bij ondertekening van een private lease contract voor x periode, profiteert u van 0% rente. Controleer de voorwaarden, om te zien of u in aanmerking komt.

Use case: Communiceer formuliervoorwaarden

Voorbeeld: Gepusht bij Formulier selecteren: Private Lease Offerte.

Type: Instructie.

Titel: Belangrijk: Leeftijdscontrole vereist.

Leeftijdsgrens voor private lease is 75 jaar, zorg ervoor dat je de leeftijd van je prospect controleert.

Pushmeldingen kunnen worden gebruikt om een tekst van een bericht voor te stellen, maar ook voor instructies. Gepusht bij het selecteren van een Formulier.

Use case: Instructie voor vervolgacties

Voorbeeld: Gepusht bij indienen formulier.

Type: Instructie.

Titel: Verstuur promotie code.

Bedankt voor het insturen, vergeet niet de promotiecode: summer2020 door te geven. Je klant profiteert dan van 20% korting op zijn volgende bestelling.

Andere push artikelen bij het indienen van formulieren:

• Herinnering om CSAT-chatbot te triggeren.

• Follow-up taak boeken.

• Aanvullend product / service voorstellen.

Use case: Taggen van intenties en pushen van bepaalde aanpak

Maak je gebruik van taggen in chats voor rapportage of het registreren van intenties? Taggen kan worden gecombineerd met het pushen van artikelen. Bijvoorbeeld om de intentie van een Contact te herkennen (en te taggen) en een conversieaanpak weer te geven.

Voorbeeld: Gepusht bij #Tagging.

Type: Instructie.

Titel: Aanpak voor #open.

Zo zou de volgorde er kunnen uitzien om een Gespreksaanpak weer te geven:

• Waar zouden ze langs willen komen voor een bezoek?

• >locaties voor openingstijden.

• Geïnteresseerd in een specifieke auto? Stel slimme vragen om de context te verduidelijken. Overdrijf dit niet; bezoeker = serieus geïnteresseerd.

• Nog geen interesse in een specifieke auto? Stel slimme vragen om de wensen te bepalen.

• Chat richting showroombezoek sturen.

• Lead? Vraag naar naam, adres, telefoonnummer, e-mail + verplichte velden.

Push triggers aan artikelen toevoegen

Om een push trigger aan een artikel toe te voegen; ga naar:  Wiki > Selecteer een artikel (of voeg toe). Stel een trigger in door een systeemgebeurtenis te selecteren die een trigger specificeert. Klik vervolgens op opslaan.

5 trigger types

Web1on1 ondersteund 5 soorten push triggers.

Optie

Trigger

Beschrijving

Gebeurtenis

Join / Accepteer

Artikel geduwd bij het joinen van een chat

Categorie

Selecteer

Artikel gepusht wanneer een bepaalde categorie is geselecteerd

Formulier

Selecteer

Artikel gepusht bij het selecteren van formulier

Resultaat

Selecteer

Artikel gepusht bij het submitten van een formulier

Tag

Tekst

Specifieke #tag toevoegen, welke een artikel triggert

Veelgestelde vragen

Kunnen push-artikelen worden gebruikt voor het voorstellen van antwoorden / berichten?

Het pushen van artikelen (oftewel Proactief hulp systeem) is een implementatie van de volgende design doelen:

• De backchannel netjes houden door een meer gestructureerde weergave van artikelen mogelijk te maken.

• Aanbevolen: één gebeurtenis, één getriggerd artikel.

• Trigger op joinen van chat, categorie selectie, formulier toegevoegd, tag toegevoegd, resultaat verzenden (niet op velden).

Het is geoptimaliseerd voor stapsgewijze instructies, voor de stappen die leiden tot het invullen van het formulier, één instructie per keer:

1. Join chat → Laat het artikel "Informele stijl voor deze klant" verschijnen.

2. Selecteer categorie "offerte" → Laat het artikel "Aandachtspunten bij het opstellen van een offerte'' verschijnen,

3. Selecteer formulier "Onderhandelen" → Laat het artikel "Aanwijzingen voor onderhandeling" verschijnen.

4. (... veld-vullende Chatbot begint om agenten verder te begeleiden per veld).

De push functie voor artikelen is nooit ontworpen om letterlijke antwoorden te geven aan agenten na het selecteren van een formulier; die functie is beter weggelegd voor een veld-vullende chatbot (agent-assistent of direct-to-consumer).

Klik dan hier om support diensten te boeken bij één van onze Web1on1 Experts (Meer info: professional services)

➡ Volgende stap - Geïntegreerde Google-zoekfunctie