Wiki - Geïntegreerde Google-zoekfunctie

Neem website-inhoud op in de zoekresultaten wanneer agenten in je Wiki zoeken

Wat is de Web1on1 geïntegreerde Google-zoekfunctie?

De inhoud van je website wordt automatisch opgenomen in de zoekresultaten. Agenten die je wiki doorzoeken zullen ook je artikelen zien op de website-URL van de organisatie. Wij maken automatisch een programmeerbare zoekmachine aan voor de website van jouw organisatie, en nemen hierin Google-zoekresultaten op wanneer agenten naar kennis zoeken.

Hoe dit eruit ziet

7.1
  1. Kies tussen: Alles (overzicht), Artikelen (artikelen in de organisatie), Website (resultaten van Google zoeken) of Documenten.

2. Maximaal vijf artikelen.

3. Maximaal vijf website resultaten(via Google search).

4. Maximaal vijf documenten.

De URL-structuur moet zijn:  "https://www.website..."