Webwidget - Webwidget vertalingen

Hieronder vind je een lijst van de tekenreeksen (strings) die kunnen worden gelokaliseerd en hoe je deze globaal kunt wijzigen

Dit is de lijst van strings die kunnen worden gelokaliseerd. Je kunt een string als volgt globaal veranderen (voor alle talen):

customText.actionPaymentCompleted = 'Yes!!!'

Of, voor een specifieke taal (ondersteund worden: nl, en, de, of pt), dus:

Voor Nederlands:

customText.nl.actionPaymentCompleted = 'Gelukt!!!'

Voor Engels:

customText.en.actionPaymentCompleted = 'Success!!!'

Voor Duits:

customText.de.actionPaymentCompleted = 'Erfolgreich!!!'

Voor Portugees:

customText.pt.actionPaymentCompleted = 'Conseguido!!!'

Hieronder staan alle toetsen en de standaardwaarden ervan voor als ze niet worden overschreven door je eigen instellingen.

customText

Optie

Standaardwaarde

actionPaymentCompleted

Betaling voltooid

actionPaymentError

Er is een fout opgetreden tijdens het verwerken van de kaart. <br> Probeer het opnieuw of gebruik een andere kaart

actionPostbackError

Er is een fout opgetreden tijdens het verwerken van uw actie. Probeer het opnieuw

clickToRetry

Bericht niet afgeleverd. Klik om opnieuw te proberen..

clickToRetryForm

Formulier niet verzonden. Klik ergens op het formulier om het opnieuw te proberen

connectNotificationText

Geef ons een manier om contact te leggen:

connectNotificationSingleText

Krijg bericht als je een antwoord krijgt

connectNotificationSingleButtonText

Schakel <naam> meldingen in

connectNotificationOthersText

Overig

conversationTimestampHeaderFormat

MMMM D YYYY, h:mm A

couldNotConnect

Kon geen verbinding maken. U kunt het opnieuw proberen.

couldNotConnectInner

Probeer nu opnieuw te verbinden

couldNotConnectWithRetry

Kan geen verbinding maken. We blijven opnieuw proberen, of u kunt het {opnieuw proberen}

couldNotConnectWithRetryInner

Probeer het nu

emailChangeAddress

Verander mijn email

emailDescription

Om per e-mail op de hoogte te worden gesteld wanneer u een antwoord krijgt, vult u uw e-mailadres in

emailFieldLabel

Uw email

emailFieldPlaceholder

Uw e-mailadres

emailFormButton

Ga door

fetchHistory

Laad meer

fetchingHistory

Geschiedenis opvragen...

fileTooLargeError

Maximale bestandsgrootte overschreden ({grootte})

fileTypeError

Niet ondersteund bestandstype

formErrorInvalidEmail

Email is ongeldig

formErrorNoLongerThan

Mag niet meer dan ({karakters}) tekens bevatten

formErrorNoShorterThan

Moet minstens ({karakters}) tekens bevatten

formErrorUnknown

Dit ziet er niet helemaal goed uit

formFieldSelectPlaceholderFallback

Kies er één...

frontendEmailChannelDescription

Om met ons te praten via e-mail stuurt u een bericht naar ons e-mailadres en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden:

headerText

Hoe kunnen we helpen?

imageClickToReload

Klik om de afbeelding opnieuw te laden

imageClickToView

Klik om de afbeelding te bekijken

imagePreviewNotAvailable

Preview niet beschikbaar

inputPlaceholder

Typ een bericht...

inputPlaceholderBlocked

Vul bovenstaand formulier in...

introAppText

Bericht ons hieronder of vanuit uw favoriete app

introductionText

We zijn hier om te praten, dus vraag ons alles!

lineChannelDescription

Om met ons te praten via LINE, scan deze QR-code met de LINE-app en stuur ons een bericht

linkError

Er is een fout opgetreden bij het genereren van een link voor dit kanaal. Probeer het opnieuw

locationNotSupported

Uw browser ondersteunt geen locatiediensten of deze zijn uitgeschakeld. Typ in plaats daarvan uw locatie

locationSecurityRestriction

Deze website heeft geen toegang tot uw locatie. Typ in plaats daarvan uw locatie

locationSendingFailed

Kon locatie niet verzenden

locationServicesDenied

Deze website heeft geen toegang tot uw locatie. Sta toegang toe in uw instellingen of typ in plaats daarvan uw locatie

messageError

Er is een fout opgetreden tijdens het verzenden van uw bericht. Probeer het opnieuw

messageIndicatorTitlePlural

({getal}) Nieuwe berichten

messageIndicatorTitleSingular

({getal}) Nieuwe berichten

messageRelativeTimeDay

{waarde}d geleden

messageRelativeTimeHour

{waarde}u geleden

messageRelativeTimeJustNow

Zojuist

messageRelativeTimeMinute

{Waarde}m geleden

messageTimestampFormat

h:mm A

messageSending

Verzenden..

messageDelivered

Afgeleverd

messengerChannelDescription

Verbind uw Facebook Messenger account om een melding te krijgen wanneer u een antwoord krijgt en ga verder met de chat op Facebook Messenger

notificationSettingsChannelsDescription

U kunt ook met ons praten vanuit uw favoriete app of dienst

notificationSettingsChannelsTitle

Andere kanalen

notificationSettingsConnected

Verbonden

notificationSettingsConnectedAs

Verbonden als {gebruikersnaam}

prechatCaptureGreetingText

Hallo daar 👋. Om te beginnen willen we wat meer over u weten:

prechatCaptureNameLabel

Uw naam

prechatCaptureNamePlaceholder

Typ uw naam..

prechatCaptureEmailLabel

Email

prechatCaptureEmailPlaceholder

name@company.com

prechatCaptureConfirmationText

Bedankt daarvoor! Waar kunnen we u mee helpen?

prechatCaptureMailgunLinkingConfirmation

U wordt hier én per e-mail op {email} geïnformeerd zodra we reageren

sendButtonText

Versturen

settingsHeaderText

Instellingen

shareLocation

Deel locatie

smsBadRequestError

We konden niet communiceren met dit nummer. Probeer het opnieuw of gebruik een ander nummer

smsCancel

Annuleren

smsChangeNumber

Verander mijn nummer

smsChannelDescription

Verbind uw SMS-nummer om op de hoogte te worden gebracht wanneer u een antwoord krijgt en ga verder met de chat via SMS

smsChannelPendingDescription

Controleer uw berichten op {nummer} om uw telefoonnummer te bevestigen

smsContinue

Ga door

smsInvalidNumberError

Uw telefoonnummer is niet geldig. Probeer het opnieuw

smsLinkCancelled

Link naar {appUserNumber} werd geannuleerd

smsLinkPending

In afwachting van

smsPingChannelError

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van een bericht naar uw nummer

smsSendText

Stuur me een bericht

smsStartTexting

Begin met sms'en

smsTooManyRequestsError

Er is onlangs een verbinding voor dat nummer aangevraagd. Probeer het opnieuw over {minuten} minuten

smsTooManyRequestsOneMinuteError

Er is onlangs een verbinding voor dat nummer aangevraagd. Probeer het over 1 minuut opnieuw

smsUnhandledError

Er ging iets mis. Probeer het opnieuw

tapToRetry

Bericht niet afgeleverd. Tik op om het opnieuw te proberen

tapToRetryForm

Formulier niet verzonden. Tik ergens op het formulier om het opnieuw te proberen

telegramChannelDescription

Sluit uw Telegram-account aan om te worden gewaarschuwd wanneer u een antwoord krijgt en de chat op Telegram voort te zetten

unsupportedMessageType

Niet-ondersteund berichttype

unsupportedActionType

Niet-ondersteunde actie

uploadDocument

Upload document

uploadInvalidError

Ongeldig bestand

uploadPhoto

Upload foto

uploadVirusError

Er is een virus gedetecteerd in uw bestand en deze is geweigerd

viberChannelDescription

Koppel uw Viber-account om een melding te krijgen wanneer u een antwoord krijgt en de chat op Viber voort te zetten. Om te beginnen scant u de QR-code met de Viber-app

viberChannelDescriptionMobile

Koppel uw Viber-account om een melding te krijgen wanneer u een antwoord krijgt en de chat op Viber voort te zetten. Om te beginnen installeert u de Viber app en tikt u op Verbinden

viberQRCodeError

Er is een fout opgetreden tijdens het ophalen van uw Viber QR code. Probeer het opnieuw

wechatChannelDescription

Sluit uw WeChat-account aan om een melding te krijgen wanneer u een antwoord krijgt en ga verder met de chat op WeChat. Scan om te beginnen deze QR-code met de WeChat-app

wechatChannelDescriptionMobile

Sluit uw WeChat-account aan om een melding te krijgen wanneer u een antwoord krijgt en ga verder met de chat op WeChat. Om te beginnen, sla deze QR code afbeelding op en upload het <a href='weixin://dl/scan'>QR code scanner</a>

wechatQRCodeError

Er is een fout opgetreden tijdens het ophalen van uw WeChat QR code. Probeer het opnieuw

whatsappChannelDescriptionDesktop

Synchroniseer uw account met WhatsApp door de QR-code te scannen of op de onderstaande link te klikken. Stuur vervolgens het vooraf ingevulde bericht om het synchronisatieverzoek te valideren. (Je code: )

whatsappChannelDescriptionMobile

Synchroniseer uw account met WhatsApp door op de onderstaande link te klikken. Stuur vervolgens het vooraf ingevulde bericht om het synchronisatieverzoek te valideren. (Je code: )

whatsappLinkingError

Er is een fout opgetreden tijdens het ophalen van je WhatsApp koppelingsinformatie. Probeer het opnieuw

Klik dan hier om support diensten te boeken bij één van onze Web1on1 Experts (Meer info: professional services)

➡ Volgende stap - Real-time data beschikbaarheid