Tips - Wiki-content naar je contact sturen

Hoe je gemakkelijk informatie uit je Wiki rechtstreeks naar je contacten kunt sturen

Soms wilt je inhoud vanuit je Wiki delen. Web1on1 heeft dat heel gemakkelijk voor je gemaakt.

Zolang je Wiki-artikelen zo geschreven zijn dat ze ´conversationeel´ zijn.

Dit werkt als volgt:

• Gebruik tab om de muis van het berichtenvenster naar de zoekbalk te verplaatsen

• Vul hier je zoekterm in

• Selecteer een onderwerp (werkt met pijltjes omhoog en naar beneden)

• Klik op 'Kopieer'

1-1

Zie je? Het stelt niets voor. Schrijf je Wiki-content met het oog op direct delen en klaar is kees. Delen is makkelijker dan kopiëren en plakken.

Hulp nodig?  Contacteer ons Support Team via onze  Help Center Chatbot

➡ Volgende - Zelf een nieuwe chat aanmaken