Basics - Een opmerking bij een chatresultaat plaatsen of een resultaat liken

Gebruik onze like en feedback knoppen en deel direct jouw opmerkingen met ons

Lees je een chat met een bepaald resultaat?

Ben je tevreden met wat je leest, of zou je graag veranderingen zien?

Deel je mening direct met ons zonder de chat te verlaten!

Om dit te doen, hoef je alleen maar te klikken op de knoppen Like of Geef feedback in het formulierresultaat dat in een chat is verzonden.

We hebben jouw feedback nodig, en dit is waarom:

• Het is de gemakkelijkste en meest directe manier om ons te laten weten waar je tevreden over bent en wat je wilt dat we verbeteren.

• Wij verwerken jouw feedback, door je kennisbank te verbeteren of door onze agenten instructies te geven.

• Het helpt ons om onze kwaliteitsprocessen te verbeteren.

• Het is de enige manier voor ons om jouw feedback bij te houden.

5.1
  1. De Like-knop (1) stuurt een compliment naar de maker van het resultaat (de agent die de chat heeft uitgevoerd).

2. Met de Geef feedback knop (2) kun je een bericht schrijven met positieve of negatieve feedback over de chat. De cijferindicator vertelt de agent hoeveel feedbackberichten er zijn.

Zo ziet het eruit als je op de knop Feedback delen hebt geklikt:

5.2

In zekere zin kun je het zien als een 'chat over een chat'.

Wat er gebeurt nadat je je commentaar hebt verstuurd:

Jouw collega, of de agent die het resultaat heeft aangemaakt, krijgt een melding van jouw opmerking in zijn inbox. Zodra hij of zij op uw opmerking reageert, krijg jij ook een bericht via jouw inbox.

Een kwaliteitscoördinator van Web1on1 zal ook je commentaar bekijken en eventueel actie ondernemen, zoals het toevoegen of aanpassen van je Wiki artikelen.

Hulp nodig?  Contacteer ons Support Team via onze  Help Center Chatbot

➡ VolgendeEen videogesprek voeren