Gebruik Chatbots om sales te automatiseren

De klok rond afspraken plannen om meer proefritten, showroombezoeken en videogesprekken te genereren

Kosten:  40 Chatpoints per gemaakte afspraak (meer info over Chatpoints)

Inhoudsopgave:

1. Waarom zijn afspraak bots goed voor mijn bedrijf?

2. Hoe de bots in te huren, te configureren en activeren?

Waarom zijn afspraak bots goed voor mijn bedrijf?

Een proefrit of showroombezoek boeken of deelnemen aan een real-time videogesprek moet net zo aantrekkelijk zijn als het daadwerkelijk rijden van de auto. Dat kan nu met de Web1on1 afspraken bots.

Voordelen voor dealers:

• Verhoog de conversie van je afspraken.
  • Leads met afspraken worden eerder omgezet in verkopen.
  • Chatbots kunnen op elk moment van de dag of nacht afspraken regelen.
  • Tijdens openingsuren zijn chatbots een kosteneffectieve eerste lijn, ondersteund door menselijke agents.

Hoe activeer ik de afspraken bots?

Deze korte handleiding laat zien hoe je de volgende chatbots uit de Web1on1 bot store kunt activeren:

• Proefrit afspraak.
  • Showroombezoek afspraak.
  • Videogesprek afspraak.

Hoe in te huren, configureren en activeren?

1. Huur de bot in

In de Bots  sectie, klik op de Bot store,  en zoek naar de gewenste afspraken bot, klik vervolgens op Hire

Tip: Zoek op "afspraak" in de zoekbalk (bovenin rechts)

2. Configureer je bot

Deze korte handleiding laat zien hoe je de volgende chatbots uit de Web1on1 bot store kunt activeren:

Meer info:

Voor meer informatie, of geavanceerde configuratie (bijv.: combinatie met WhatsApp), bekijk één van onze volgende gidsen:

3. Activeer je bot

Nadat de bot is ingehuurd en geconfigureerd moet je bepalen wanneer de bot moet inspringen. Daarvoor zijn er drie opties:

a. Start een bot via een Call-to-Action (CTA) op je website

VDP CTA Web1on1 PNG

b. Configureer routeringsregels om de bot te activeren

c. Activeer de bot als onderdeel van een hybride chat gesprek

hybrid

Lees meer:

Voor een stap voor stap gids over hoe deze bots te activeren, ga naar:  Afspraakbots - Hoe te activeren?