1. Help Center
  2. Messaging Kanalen
  3. Messaging Kanalen - Facebook Messenger

Facebook Messenger - Hoe je meerdere Facebook-pagina's verbindt

Dit artikel legt uit hoe je meerdere Facebook Pages kunt verbinden met het Web1on1 platform

Wanneer je meerdere Facebook pagina's hebt, is het mogelijk om deze allemaal te koppelen aan het Web1on1 Platform. In de volgende stappen laten we zien hoe je dit doet.

Stap 1: (Voorwaarde) Activeer je Facebook Messenger kanaal

Bekijk onze gids "Facebook Messenger - Hoe te verbinden".

Stap 2: Creëer "je messenger link"

Je messenger link kan handmatig (en gemakkelijk) gemaakt worden. Het format is: m.me/YourFacebookPageUsername.

Bijvoorbeeld, als je Facebookpagina: “www.facebook.com/web1on1/” is, zal je messenger link er als volgt uitzien “m.me/web1on1”.

Stap 3: Ga naar je Facebook-pagina en bewerk je knop

Ga als admin naar de Facebookpagina die al verbonden is met het Web1on1 platform en klik op de knop onder de omslagfoto, klik vervolgens op "Bewerk knop (Zie screenshot).

Screenshot of Web1on1 _ Facebook (5)
Stap 4: Kies "contact opnemen" uit de lijst met beschikbare knoppen

Screenshot of Web1on1 _ Facebook (7)

Stap 5: Kopieer/plak je eerder gemaakte Messenger link

En klik op ''opslaan''.

Screenshot of Web1on1 _ Facebook (9)

Stap 6: En klaar is kees!

Jouw klanten en prospects kunnen nu een chat met je starten via de "Contact opnemen" knop.

Je kunt dit proces (vanaf stap 3) herhalen voor elke Facebookpagina die je wilt verbinden met het Web1on1 Platform.

Screenshot of Web1on1 - Home _ Facebook (2)

Hulp nodig?  Contacteer ons Support Team via onze  Help Center Chatbot

➡ Volgende stap - Problemen oplossen met de FB Messenger-verbinding