Configuratie - Details van de organisatie

In dit artikel leggen we alle basisprincipes uit over het configureren van jouw organisatie

Hoe verander je je logo?

Als je wilt dat je account herkenbaar is, is het verstandig om je logo te personaliseren. Ga daarvoor naar Organisatie → Configuratie. Onder 'Profiel' vind je de optie om een eigen afbeelding in te voegen.

Extra informatie

Scrol naar beneden op de pagina 'Organisatiedetails' om extra informatie bij te werken, zoals Land, Tijdzone en Soort Bedrijf.

Benchmark Gegevens

Tot slot staat onderaan de pagina het onderdeel Benchmarking. Benchmarking kan worden gebruikt om je een beter inzicht te geven in de prestaties en het potentieel van je bedrijf. Meer informatie over het gebruik van benchmarking is te vinden op de volgende pagina.

1.1-2.jpg (1920×1033)