Tips - Chats delen tussen organisaties

Hoe gebruikers of partnerorganisaties toegang krijgen tot gesprekken en samen kunnen werken met collega's

Inhoudsopgave:

Web1on1 heeft een handige methode om afzonderlijke organisaties te laten samenwerken of chats te delen.

Een automerk zou bijvoorbeeld zijn dealerorganisaties toegang willen geven tot specifieke chats voor het hele merk.

Dit werkt als volgt.

Vanuit het perspectief van de gebruiker

Een gebruiker die wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een gesprek waarvoor hij niet de juiste machtigingen heeft, kan een verzoek tot partner-toegang indienen:

4.1-1

De gebruiker krijgt een melding dat zodra zijn verzoek door de partnerorganisatie is goedgekeurd, hij een melding in zijn inbox ontvangt waarmee hij toegang krijgt tot de chat.

4.2-1

Vanuit het perspectief van de delende organisaties

Partnerverzoeken die in behandeling zijn, zijn te zien in hun partnerlijst in het messaging platform:

4.3

Een chatbot waarschuwt een gespecificeerde inbox waar een gebruiker de chat kan ophalen.

4.4

Nadat je op Goedkeuren hebt geklikt, wordt de partner toegevoegd aan de originele organisatie (en wordt de gebruikers' inbox op de hoogte gebracht):

4.5

Daarnaast kunnen Admins altijd een lijst van alle lopende partneraanvragen opvragen door een chat te starten met de chatbot. Ga naar de Chatbot-map, zoek de chatbot" Partner Request" en klik op het chat-pictogram:

4.6

Dit zal een nieuwe chat starten met de chatbot, en deze zal je een volledige lijst geven:

4.7

Klik simpelweg op een van de goedkeurings-knoppen om de aanvragende partner toe te voegen aan een organisatie.