1. Help Center
  2. Aan de slag (Gebruikers)
  3. Mijn account - Voorkeuren & Functies

Mijn account - Voorkeuren instellen

Hoe wijzig je jouw accountinstellingen en meldingsvoorkeuren

Er zijn verschillende account- en meldingsinstellingen die je precies naar jouw voorkeuren kunt instellen. Klik hiervoor op uw foto (1) gevolgd door Mijn account (2) linksonder in het messaging platform.

Account settings

Eenmaal in je account klik je op één van de vier tabbladen bovenaan het scherm om wijzigingen aan te brengen, zoals het bijwerken van je contactgegevens, taalvoorkeuren, e-mail- of bureaubladmeldingen, geluidswaarschuwingen, en je wachtwoord.

preferences