1. Help Center
  2. Aan de slag (Gebruikers)
  3. Mijn account - Voorkeuren & Functies

Mijn account - Je persoonlijke WhatsApp-link activeren

Maak het mogelijk voor contacten om je gemakkelijk kunnen bereiken via WhatsApp

De WhatsApp Business van je bedrijf is geweldig om mee te communiceren met je contacten, maar wat als je je eigen WhatsApp contactgegevens wilt promoten bij klanten? Met Web1on1 kun je dat doen. Ontvang je de antwoorden direct in je eigen Web1on1 inbox en ontvang je push-notificaties op je telefoon en/of e-mail.

Wil je een WhatsApp-optie toevoegen aan je e-mailhandtekening?

Dit kan nu!

Pak je persoonlijke WhatsApp URL uit je accountprofiel.

3

Koppel die URL aan een afbeelding in je e-mailhandtekening en je kunt aan de slag.

Web1on1 zorgt ervoor dat elke chat die vanuit je persoonlijke WA-link wordt gestart, direct in je persoonlijke inbox in Web1on1 terechtkomt. Het werkt dus net als je privé WhatsApp chats.

Voorbeeld button voor e-mailhandtekening

Rechtermuisknop om op te slaan:

4

Wees zo creatief mogelijk, of laat je ontwerper een bedrijfsknop ontwikkelen.

Maak gepersonaliseerde QR-codes

Het gebruik van QR-codes maakt het voor klanten heel gemakkelijk om via WhatsApp contact op te nemen met specifieke verkoopadviseurs. Deze QR-codes kunnen worden gebruikt op marketingmateriaal, zoals visitekaartjes.

Klik gewoon op de Kopieer link in je persoonlijke instellingen en maak een QR-code door deze URL te gebruiken in een gratis programma, zoals https://www.qrcode-monkey.com/ of https://www.qr-code-generator.com/.

6

Het voordeel van deze optie?

1. Je promoot actief WhatsApp communicatie met je bedrijf (dat is beter dan mailen en bellen, toch?).

2. Het WhatsApp-nummer van je bedrijf wordt toegevoegd aan de contactenlijst van je klant, waardoor ze je in de toekomst gemakkelijker kunnen bereiken.

3. Handige 1-op-1 chats om je verkoop- of serviceproces te versnellen.

Prijzen:

WhatsApp Business prijzen zijn veranderd in 2022. Klik hier voor meer informatie