Redenen om geen gedeeld gebruikersaccount te gebruiken

Operationele en technische redenen om geen gebruikersaccount te delen

Inhoudsopgave:

Aangezien je bedrijf per gebruikerslicentie betaalt, kan het verleidelijk zijn om een account te delen met een teamaccount in plaats van een persoonlijk account, zoals support@ of Sales@.

Wij adviseren hier tegen.

Niet alleen om commerciële redenen, maar vooral om technische en operationele redenen. Tenslotte zullen wij geen ondersteuningsgevallen van deze use-case behandelen.

Operationele redenen tegen het delen van een account met meerdere mensen

Je verliest belangrijke gegevensinzichten / rapportagemogelijkheden. Je weet niet meer wie op welk moment met het systeem werkt.

Je rapportage en dashboarding zal worden beschadigd.

Technische redenen tegen het delen van een account:

Onregelmatig gedrag

Het systeem zal onregelmatig gedrag vertonen wanneer verschillende mensen hetzelfde account gebruiken (met name wanneer dit tegelijkertijd gebeurd); verschillende inboxen geactiveerd hebben de volgende keer dat je inlogt, uit het systeem worden gegooid wanneer collega's uitloggen, geen persoonlijke recentenlijst hebben, gesprekken worden actief geopend of gesloten wanneer je collega ze accepteert of afsluit, enzovoort.

Mobiele app zal niet werken zoals bedoeld

Het systeem is ontworpen om activiteiten te synchroniseren over verschillende persoonlijke apparaten, dus gebruikers die een account delen zullen dit ervaren als een defect systeem en zullen de app niet volledig benutten.

Schending van voorwaarden

Tot slot, is het ook een schending van onze Voorwaarden en Richtlijnen voor acceptabel gebruik.

Conclusie: Deel geen gebruikersaccounts.

Krijg waar je voor betaald.