Web1on1 Webwidget - Cookie statement

Inhoudsopgave:

Vraag:

Hebben jullie een voorbeeld van een cookieverklaring die we op onze website kunnen gebruiken?

Antwoord:

Wij zijn geen juristen (dus raadpleeg uw eigen juristen), maar dit is wat onze klanten het liefst gebruiken:

Op onze website gebruiken we de berichtendienst [Web1on1]. De provider is [Web1on1]. Wij exploiteren de berichtendienst om beter en intensiever contact te kunnen opnemen met onze klanten, hetgeen een gerechtvaardigd belang is in de zin van Art. 6 Para. 1 lit. f GDPR.

De technische uitvoering gebeurt met behulp van externe inhoud van de webadressen smooch.io (Javascript en CSS-bestand), cloudflare.com (Javascript) en googleapis.com (webwidget). Om de externe inhoud vanuit uw browser te kunnen laden, wordt uw IP-adres vervangen door een pseudoniem en vervolgens doorgestuurd naar deze diensten. Web1on1 maakt gebruik van Local Storage (cookies) zodat u persoonlijk kunt chatten in de vorm van een real-time chat op de website. Dit maakt een persoonlijk gesprek over meerdere pagina's en sessies heen mogelijk. De verzamelde gegevens worden nooit gebruikt om de bezoeker van de website op een andere manier te identificeren en worden nooit gecombineerd met persoonlijke gegevens van een ander medium. Via de cookie worden de volgende gegevens verzameld en verzonden: gebruikers-ID, sessie-ID, de bezoeker, URL van de website waarop de chat is gestart, tijdstip waarop de bezoeker online is op de website. Tijdens de chat bepaalt u zelf of en zo ja welke andere persoonsgegevens u aan ons verstrekt. Deze persoonsgegevens worden vervolgens verwerkt om u als terugkerende gebruiker te herkennen, chatgesprekken terug te lezen en uw verzoek via de betreffende klantenservice te kunnen beantwoorden. De rechtsgrondslag voor deze verwerking is dan Art. 6 Para. 1 lit. b GDPR (uitvoering van precontractuele maatregelen of contract).

Technische gegevens over het gebruik van lokale opslag

Lokale opslag wordt gebruikt om de toestand op pagina navigatie te herstellen. Lokale opslag wordt 30 minuten onthouden voordat het opnieuw wordt ingesteld.

Lokale opslag instelling

Type

Uitleg

widget_auto_opened

timestamp

De tijdstempel waarop de widget automatisch werd geopend om aandacht te krijgen. Beïnvloed met de instelling openAfter

widget_loaded

timestamp

Dit is het moment waarop de widget werd geladen. Gebruikt om het autoOpen moment te bepalen

widget_closed_by_customer

boolean

Gebruikt om de status van de widget te herstellen na het navigeren naar een andere pagina

widget_opened_by_customer

boolean

Gebruikt om de status van de widget te herstellen na het navigeren naar een andere pagina

widget_customer_clicked_header

boolean

Gebruikt om de status van de widget te herstellen na het navigeren naar een andere pagina

widget_eyecatcher_closed

timestamp

Een signaal om het systeem te vertellen dat de eyeCatcher gesloten is.

widget_uuid

string

Gebruikers-ID (geanonimiseerd) gebruikt om verschillende gebruikers te onderscheiden

widget_show_first_message

boolean

Bepaalt of een eerste welkomstbericht wordt weergegeven in de conversatiestroom.