Ontvang leads in LEF (via Hexon)

Zoals je misschien al weet, zijn er meerdere manieren om leads te ontvangen. Eén hiervan is door leads te ontvangen in LEF. Je zult dan lead gerelateerde data direct in LEF ontvangen, zodat je deze data niet nog eens handmatig hoeft in te vullen. Om dit in te stellen, hebben we zogenoemde Web1on1 Hexon ID's voor elke locatie nodig. Heb je 5 locaties? Dan hebben we 5 verschillende ID's nodig.

Hoe/waar kun je deze Web1on1 Hexon ID's opvragen?

1. Ga naar je datapartij (RDC/VWE/Autodata).
  2. Vertel hen dat je chat leads van Web1on1 in LEF wenst te ontvangen en vraag hen of zij Web1on1 Hexon ID's voor je kunnen genereren. De datapartij heeft namelijk een mogelijkheid in haar systeem om deze ID's te genereren. Let op: deze ID's bevatten maximaal 3 cijfers (onjuist: 65432, juist: 511).
  3. Stuur de ID's naar je CSM/Account manager.
  4. Web1on1 zal een test lead versturen om te controleren of alles naar behoren werkt.
  5. Als alles werkt, zal Web1on1 de volledige verbinding opzetten.
  6. Klaar!