1. Help Center
  2. Aan de slag (Gebruikers)
  3. Mijn account - Voorkeuren & Functies

Mijn account - Hoe reset ik mijn wachtwoord?

Volg deze stappen wanneer je je wachtwoord bent vergeten

Wachtwoord vergeten? Het overkomt ons allemaal wel is.

Om je wachtwoord opnieuw in te stellen, klik op Wachtwoord vergeten? in het inlogvenster en volg de instructies om je nieuwe wachtwoord in te stellen.

Je kunt geen wachtwoorden resetten voor accounts die gekoppeld zijn aan een sociale login (Google), enkel met e-mail gebruikersnamen. Je moet inloggen op het desbetreffende social media-account om toegang te krijgen.

7

Je wordt doorgestuurd naar de pagina Wachtwoord opnieuw instellen, waar je het e-mailadres moet invoeren dat je hebt gebruikt om je account aan te maken. Als het adres wordt herkend, stuurt het systeem je een e-mail met een link waarmee je je wachtwoord opnieuw kunt instellen. Als u de e-mail niet in je inbox ontvangt, controleer dan je SPAM-map.

Klik op de link en volg de instructies op het scherm om een nieuw wachtwoord te registreren. Gebruik een sterk wachtwoord (minimaal 12 tekens). Lees meer over ons wachtwoordbeleid.

Zodra dat is gebeurd, kun je je aanmelden en je account openen met je nieuw aangemaakte wachtwoord.