Basics - Web1on1 Mobiele App

Gebruik Web1on1 op je mobiele telefoon met onze gemakkelijke Progressive Web App

Je hebt toegang tot de Web1on1 live chat service voor mobiele gebruikers met behulp van onze Progressieve Web Ape, die geen downloads uit een app store vereist en waarvoor je niets hoeft te installeren. Log gewoon in op Web1on1 via je mobiele browser en voeg de link toe aan je startpagina.

Voordeel van Progressive Web Apps? Er is geen installatie nodig

Hoe voeg je een snelkoppeling toe aan je startscherm?

Voor Android gebruikers

Ga naar https://app.web1on1.chat/ op je Android telefoon en je zal worden gevraagd om Web1on1 toe te voegen aan je startscherm. Volg de instructies in deze video:

Voor Applegebruikers

Volg de instructies in deze GIF:

3.1

Functies van de Web1on1 Mobiele App

Eenmaal geïnstalleerd, kun je:

1. Deelnemen aan toegewezen chats

2. Chats met een bekend contact beginnen

3. Van tekst chat overschakelen naar Videogesprek

3.2-1

Meldingen ontvangen

Web1on1 brengt je op de hoogte van inkomende chats en berichten, zelfs als je bent uitgelogd van de app. Let op dat als je uitlogt van je desktop app je tegelijkertijd wordt uitgelogd van de Web App. Zorg ervoor dat je Mobile Push Notificaties hebt geactiveerd op je mobiele telefoon. Ga naar: Instellingen > Voorkeuren (voetmenu) en schakel Inbox notificatie in.

Je moet je telefoonnummer aan je profielinstellingen toevoegen, om Mobile Push Notificaties te kunnen activeren.

3.3

Android - push notificaties

Als Android gebruiker ontvang je push notificaties voor:

• Chats die binnenkomen in je persoonlijke inbox

• Nieuwe berichten in actieve chats

Apple - SMS notificatie

Als Applegebruiker ontvang je SMS-notificaties voor:

• Chats die binnenkomen in je persoonlijke inbox
  • Nieuwe berichten in actieve chats

3.4

Video starten

Met de Web1on1 mobile App kun je tijdens het chatten met een (potentiële)klant overschakelen op een videogesprek. Iets laten zien is beter dan vertellen, toch?

Je kan een videochat starten vanuit het  + menu.

3.5

Chats volgen

Ook kun je chats volgen en telkens een melding krijgen als de klant een bericht stuurt, ongeacht of de klant met jou praat. Dit door je door op het gele sterretje te klikken (⭐), hiermee kun je chats volgen en ontvolgen.