1. Help Center
  2. Aan de slag (Admins)

Stap 3: Configureer Team Inboxen

Routeer chats naar de juiste Agents door gebruik te maken van Team Inboxen

Wanneer de juiste kanalen eenmaal geconfigureerd zijn, is het nodig om je inboxen te configureren om gesprekken te kunnen ontvangen.

Dit werkt op dezelfde manier als je e-mail team inbox en je kunt naar wens één of meerdere team inboxen configureren.  Vervolgens kun je elke nieuw uitgenodigde gebruiker toevoegen aan één of meerdere inboxen die je eerder hebt geconfigureerd.

1. Standaard inboxen (aanbevolen)

Om je op weg te helpen, hebben we twee standaard inboxen gemaakt:

1. Chat – Je Hoofd-inbox, deze is standaard geconfigureerd zodat de conversaties van alle kanalen binnenkomen.

2. Tasks – Een tweede inbox voor geavanceerdere conversatie-stromen.

Naast team inbox(en) hebben gebruikers ook nog een persoonlijke inbox om conversaties te ontvangen welke specifiek met de gebruikers zijn gedeeld (door collega's, of automatisch door chatbots)

2. Geavanceerde instellingen (voor ervaren gebruikers)

Creëer een nieuwe inbox

Klik hiervoor eerst op 'organisaties'  en vervolgens op 'inbox'

Om vervolgens een nieuwe inbox te maken, klik je op het plusje (+) rechtsonderin het scherm.

Nieuwe gebruikers toevoegen aan inboxen

Je kan kiezen welke gebruikers toegang hebben tot de inbox door deze te kiezen uit de lijst. Als je de linker CONTROL/COMMAND toets ingedrukt houd, kan je meer gebruikers kiezen. Klik vervolgens op de pijl naar rechts om deze gebruikers naar de inbox te verplaatsen.

Gebruikers uit een inbox verwijderen

Door het tegenovergestelde te doen (gebruikers kiezen en vervolgens op de pijl naar links te klikken), kun je gebruikers uit een inbox verwijderen.

Routing mogelijkheden

Een inbox wordt gedefinieerd door zijn mogelijkheden om gesprekken te ontvangen. De configuratie van deze doorstroom noemen we 'routeren'. Geavanceerde gebruikers kunnen deze doorstroom van nieuwe of bestaande inboxen configureren (meer info: Configureer Routeringsregels).

Hulp nodig?

Klik dan hier om support diensten te boeken bij één van onze Web1on1 Experts (Meer info: professional services)

Volgende stap - Gebruikers uitnodigen en beheren