1. Help Center
  2. Aan de slag (Admins)

Stap 12: Lead Generatie Impact-programma

Werk met een gespecialiseerd team van Web1on1 Messaging experts in een intensief programma van zes maanden om je leadgeneratiedoelen te optimaliseren, analyseren en behalen

Elke dag komen er duizenden mensen op je website. Maar hoe benut je de komst van al deze bezoekers nu maximaal? Hoe kun je uit al dit verkeer de meeste inkomsten genereren? Het antwoord is door het gesprek met potentiële klanten aan te gaan op het moment dat ze het meest gemotiveerd zijn – wanneer ze op je website rondkijken. Om dit effectief te kunnen doen zijn een chatwidget en Whatsapp Business knoppen de uitkomst.

Je virtuele showroom bemannen is meer dan alleen een widget op je website toevoegen. Je moet een optimale ''altijd-aan'' gebruikerservaring creëren, een 24 uur per dag, 365 dagen per jaar service die verkoop gekwalificeerde leads maximaliseert.

Wij zijn er om je dit doel te helpen bereiken. Wil je zo snel mogelijk gegarandeerd impact? Laat ons je dan helpen met ons gestructureerde Impact-programma van zes maanden.

Dit is hoe het programma er uit zal zien:

1. Kick-off meeting
  2. Live Chat leads
  3. WhatsApp leads
  4. Chatbots leads
  5. Conversion optimisation
  6. Staf onboarding*
  7. Lead generatie doel behaald
  8. Next impact

Programma doelen:

Time frame

Start

0-30 dagen

30-60 dagen

60-90 dagen

90-180 dagen

Stage

Kick-off

Live Chat Activatie

_

WhatsApp Business Applicatie

WhatsApp Business Activatie

_

Conversie optimalisatie (chatbots / CTA's)

Eigen team inwerken voor de chat (optioneel)

Optimaliseren (gebaseerd op data)

Doel

Programma introductie en initiële doelen worden toegewezen

Live Chat is opgezet en geconfigureerd voor leadgeneratie

Een WhatsApp Business account is goedgekeurd (door Meta) en geconfigureerd voor leadgeneratie

Website “van bezoek naar leads” conversie is gemaximaliseerd met Chatbots en CTA's optimalisatie

Het eerste “Leads per maand” doel is gehaald

Key Metrics

⬆Chat Leads

⬆WhatsApp Leads

⬆Eigen team Leads

⬆Conversie ratio Optimalisatie

Progress meeting

1x

4x (Wekelijks)

4x (Wekelijks)

4x (Wekelijks)

3x (Per maand)

Welke rol speelt Web1on1 hierin?

Een Web1on1 expert zal van start tot einde met je samenwerken om zo het succes van het Impact-programma te bewerkstelligen.

Onze rol zal bestaan uit:

• Project Impact Program leiden
  • Je Web1on1 naar jouw wensen configureren
  •  Lead-naar-CRM or LMS-integratie opzetten
  • Best practices (en valkuilen) van succesvolle klanten delen
  • Een lijst met uitvoerbare taken verzorgen die in elke fase kunnen worden toegepast

Voorbeelden van realistische doelen van het Impact-programma:

• Verkeer-naar-chat conversie van 0.6%
  • Chat-naar-lead conversie van 60%
  • Lead-naar-verkoop conversie van 22%

Je rol in het Impact-programma:

Wijs binnen het bedrijf een 'kampioen' aan die:

• Zal optreden als project manager
      • Toegewezen taken binnen de afgesproken tijd uitvoert
      • Deelneemt aan meetings
    Wijs een Executive Sponsor aan
    Een senior manager die het project steunt en alle obstakels onderweg uit de weg ruimt.

Hoeveel tijd zal de kampioen hiervoor nodig hebben?

Het hele Impact-programma zal voor je Kampioen een tijdsinvestering zijn van ongeveer 24 uur over deze periode van zes maanden. Bestaande uit 12 uur aan meetings plus 12 uur aan gecoördineerde interne acties.

Het resultaat? Aan het eind van het programma zal je leadgeneratie geautomatiseerd zijn en zal je gemakkelijk vooruitgang bij kunnen houden en aanpassingen kunnen maken.

Hoe zal het project in zijn werk gaan?

Je zult hiervoor toegang krijgen tot een online project management platform om taken te coördineren en vooruitgang bij te houden. Tijdens onze meetings begeleiden we je door dit proces en de vervolgstappen ervan.

Kosten van het programma

• Zes maandelijkse betalingen van €600 Euro, of
  • Bespaar 15% met een eenmalige betaling van €3000 Euro

Je kunt het Lead Generatie Impact-programma aanschaffen via de Plans of Plans & Billings pagina van de App.