1. Help Center
  2. Aan de slag (Admins)

Stap 11: Professionele ondersteuning boeken

Hulp nodig? Onze experts staan altijd voor je klaar

Wanneer je hulp nodig hebt bij het configureren van welke van je Messaging Platform services dan ook, onze Web1on1 experts staan klaar je te helpen. Om hulp in te schakelen kun je op je links in de navigatiebalk naar de pagina Plans & Billing gaan, en vervolgens op de Shop drukken. Ons team zal vervolgens contact met je opnemen en een meeting plannen, om zo te bekijken wat er nodig is en de configuratie naar wens aan te passen.

Verschillende prijs modellen:

Vereiste: Je betalingswijze en gegevens zijn ingevuld (Meer info: Plans & Billing page)

Details en prijzen

Zie de pagina Web1on1 Products and Services Catalog ("Professional Services")

Je AMP Expert zal van tevoren de benodigde aantal uren bespreken, zodat je vervolgens support kan bestellen via de Plans en Billings pagina.

➡ Volgende stap - Lead Generatie Impact-programma