Je Web1on1 Account Annuleren

Hoe je Web1on1 account te annuleren/verwijderen?

Je kan je account op elk moment annuleren door te navigeren naar: Facturatie.

navigate-to-billing-section

Onderaan de pagina vind je de: Gevarenzone.

Danger-Zone

Het Account scherm geeft je een simpele, zonder vragen, link om te annuleren.

Effectief annuleer je de vernieuwing van je account. Je kan Web1on1 nog steeds blijven gebruiken totdat de huidige facturatieperiode vervalt (laatste dag van de kalendermaand).

Wat Gebeurt Er Na Annulering?

• Alles blijft werken tot de laatste dag van de maand (tot middernacht)
  • We zullen je dan je laatste factuur versturen
  • Je gebruikers zullen gearchiveerd worden
  • Je integraties (Kanalen) zullen worden verwijderd
  • Alle actieve chatbots zullen worden gedeactiveerd